Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAŽENI I VRIJEĐANI

Sramotno ponašanje! Navijači pljuvali hrvatske igrače i trenere

Mladost
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
07.12.2018.
u 06:32

– Neki domaći navijači su uvredama, pa čak i pljuvanjem igrača i trenera Mladosti pokušavali omesti našu momčad u sportskoj borbi – kaže nam glasnogovornik Mladosti Stipe Cigić.

Vaterpolisti Mladosti pali su u četvrtom kolu Lige prvaka u Ateni kod Olympiakosa (8:13), čime je prekinuta njihova ovosezonska nepobjedivost. Ništa strašno, poraženi su od europskog prvaka, i to na njegovu bazenu.

– Imali smo puno tehničkih pogrešaka, primili smo puno pogodaka iz igre i to nas je skupo stajalo. No to nam je lekcija za budućnost – šturo je kazao trener Mladosti Zoran Bajić.

No utakmica u Pireju imala je i svoju tamniju stranu.

– Neki domaći navijači su uvredama, pa čak i pljuvanjem igrača i trenera Mladosti pokušavali omesti našu momčad u sportskoj borbi – kaže nam glasnogovornik Mladosti Stipe Cigić.

Sami igrači ne vole previše govoriti o tome jer ne žele da ispadne da traže alibi za zasluženi poraz na sportskom polju, tj. u bazenu Papastratio gdje se u srijedu navečer okupilo više od 500 Olympiakosovih navijača. Neki su prekardašili s nekulturnim navijanjem (koje se i ne očekuje na jednoj vaterpolskoj utakmici), a grčki novinari to objašnjavaju bliskim vezama navijačkih skupina Olympiakosa i Crvene zvezde koje su navodno i formalno pobratimljene. Osjetili su to i dinamovci na gostovanju u Ateni 2015. godine...

Uglavnom, žapci se žele okrenuti budućnosti, od danas do nedjelje domaćini su kvalifikacijskoga turnira Hrvatskoga kupa. Gosti su im riječko Primorje, dubrovački Jug, Zadar 1952 i susjedi iz Medveščaka. Danas u 11 sati turnir otvaraju Mladost i Primorje, a u 12.20 sastaju se Medveščak i Jug. Navečer se igra još jedno kolo, a očekivani sraz žabaca i gospara na rasporedu je u subotu u 17.30 sati. Ulazak na plivalište uza Savu je besplatan. Na završni turnir u Dubrovniku (22. i 23. prosinca) plasirat će se dvije najbolje momčadi s ovog turnira te još dvije s onoga u Splitu na kojem se natječu splitski klubovi Jadran, Mornar i POŠK, šibenski Solaris i Galeb iz Makarske. 

Ključne riječi

Komentara 15

JO
josojole
07:55 07.12.2018.

smrad četnička neandertalci

Avatar navijač
navijač
09:08 07.12.2018.

Upravu su Grčki novinari , to je oraz prijateljstva sa c. zvezdom a na kojoj su razini kulture obadvoje to su i pokazali.

FI
fifmar
07:36 07.12.2018.

Ponašanje navijaca je odraz njihove kulture, (ne)odgoja i opcenito stupnja komunikacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije