Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali zbog incidenta

Navijač Cityja ispričao se Ferdinandu: Sve sam iznevjerio...

\'England\'s Rio Ferdinand laughs during a training session at the Royal Bafokeng Sports Campus near Rustenburg on June 4, 2010, ahead of their opening game against USA on June 12. England skipper Rio
\'PAUL ELLIS\'
10.12.2012.
u 23:07

"Namjeravam osobno pisati gospodinu Ferdinandu kako bih mu izrazio svoje veliko žaljenje zbog onoga što sam učinio"

Buran gradski derbi između dvaju Manchestera i dalje vuče svoje repove. Podsjetimo, United je u sudačkoj nadoknadi postigao pobjedonosni pogodak, a netko od Cityjevih navijača u tome je trenutku kovanicom pogodio Rija Ferdinanda i raskrvario mu glavu. Da stvar bude gora pobrinuo se Matthew Stott, 21-godišnji navijač Manchester Cityja, koji je utrčao u teren i tražio fizički obračun s Ferdinandom. Nakon utakmice se ipak smirio i poslao javnu ispriku braniču Manchester Uniteda.

\"Želim se ispričati svima koji su pogođeni mojim postupkom na utakmici, a najviše gospodinu Ferdinandu i ostalim igračima. Iznimno se stidim svog postupka. Iznevjerio sam sebe, moju obitelj i moj klub, Manchester City. Namjeravam osobno pisati gospodinu Ferdinandu kako bih mu izrazio svoje veliko žaljenje zbog onoga što sam učinio, te mu se ispričao, kao i navijačima Manchester Uniteda. Cijeli život navijam za Manchester City. Već tri godine imam godišnju ulaznicu i na utakmice idem sa svojim ocem\".

Ključne riječi

Komentara 1

MY
myrdomir
09:45 11.12.2012.

da mi je vidjet jedno ovakvo pismo domaceg "navijaca" u kojem se ispricava za divljanje na nasim terenima... da zivim jos sto godina necu ga docekat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije