Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ino nogomet

Nastavlja se kriza Monaca, Sassuolo druga momčad Serie A

Monaco
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.09.2018.
u 22:54

Borna Sosa zbog ozljede nije igrao za Stuttgart, Davor Lovren ostao je na klupi u remiju Fortune, dok Subašić nije konkurirao za utakmicu Monaca.

U prvoj utakmici 4. kola Bundeslige Stuttgart i Fortuna Düsseldorf su odigrali bez golova, 0:0. Borna Sosa zbog ozljede ponovno nije konkurirao za domaću momčad, a Davor Lovren je ostao na klupi gostiju.

Fortuna je osma s pet bodova, a Stuttgart 15. s dva boda. Vodi Bayern s devet bodova. 

Sassuolo drugi u Serie A

U prvoj utakmici 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva Sassuolo je kao domaćin svladao Empoli3:1 (1:1) i s nova tri boda skočio na drugo mjesto ljestvice.

Iako su gosti poveli nakon samo 20 sekundi preko Caputa (1), domaći su vrlo brzo poravnali golom Boatenga (13) da bi u nastavku pogocima Ferrarija (57) i Di Francesca (85) stigli do potpunog preokreta. Drugi Sassuolo sada ima 10 bodova, dva manje od vodećeg Juventusa, a jedna više od SPAL-a i Napolija, dok je Empoli 17. s četiri boda. 

>> Pogledajte i kako je Mandžukić nasmijao sve na treningu

Novi kiks Monaca

U prvom susretu 6. kola Francuske lige Monaco i novi prvoligaš Nimes odigrali su 1:1. Nimes je poveo preko Briancona (19), a za Monaco je izjednačio Kolumbijac Falcao u 27. minuti. Bivši hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić još uvijek nije u sastavu kluba iz Kneževine. 

Vodi PSG s 15 bodova, Nimes je sedmi s 8 bodova, a Monaco tek 12. sa šest bodova. 

Sociedad do tri boda s dva igrača manje

Real Sociedad je unatoč dvojici isključenih igrača slavio na gostovanju kod Huesce s 1:0 u petom kolu La lige. Merino je u 64. zabio jedini gol, a unatoč isključenjima Juanmija u 71. minuti koji je prvo dobio žuti, a zbog prigovora odmah i crveni te Hernandeza u 82., Real je uspio sačuvati tri boda. Real Sociedad je šesti sa sedam bodova, a Huesca 16. s četiri boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije