Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijan Kustić

Nastavit ćemo razgovore s Hajdukom oko povratka reprezentacije na Poljud

Marijan Kustić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
30.04.2019.
u 19:33

Po Kustićevim riječima na tom je sastanku također razgovarano i o 'reformama i promjenama u HNS-u'.

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i HNK Hajduk razgovarali su o odigravanju kvalifikacijske nogometna utakmice za Europsko prvenstvo Hrvatska-Mađarska na Poljudu u listopadu ove godine, doznaje u utorak Hina od izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića.

- Ovaj sastanak je bio iskorak u prevladavanju nesuglasja između Hajduka i HNS-a te smo se složili kako dobrom voljom, dijalogom i razgovorom možemo graditi povjerenje u tim odnosima - rekao je Kustić, dodavši kako će se ovakvi i slični sastanci nastaviti održavati i ubuduće.

>> Evo po kojim uzorima bi vatreni mogli dobiti novi stadion

Marijan Kustić
1/20

Po Kustićevim riječima na tom je sastanku također razgovarano i o 'reformama i promjenama u HNS-u'.

Kustić zahvaljuje izaslanstvu Hajduka i gradonačelniku Splita Andri Krstulović Opari što su došli na taj sastanak koji je održan u ponedjeljak u sjedištu HNS-a u Zagrebu. 

Hajduk je danas na službenoj stranici izvijestio kako je ovaj sastanka održan na Kustićevu inicijativu te mu je, kako je navedeno, 'kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić'.

'Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu', priopćili su iz Hajduka.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Radagast
Radagast
19:49 30.04.2019.

Hrvatska reprezentacija je iznad svega, sve probleme svakako treba riješiti a oni koji zbog nekih svojih problema i neuspjeha uvlače reprezentaciju unutar svađe neka se opamete.

ST
stefj
19:48 30.04.2019.

Zašto? Zašto forsirati kada reprezentaciju u Splitu očito ne žele, naročito ne predstavnici Hajduka? Zašto podilaziti divljacima?... Zar nije dovoljno što žele poraz svaki puta kada repka igra ili što rade montaže s giljotiranjem Modrića?

Avatar Mi sami
Mi sami
19:57 30.04.2019.

Sa ucjenjivačima se ne pregovara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije