Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijan Kustić
Povratak na članak

Nastavit ćemo razgovore s Hajdukom oko povratka reprezentacije na Poljud

Po Kustićevim riječima na tom je sastanku također razgovarano i o 'reformama i promjenama u HNS-u'.

Komentari 7

ST
stefj
19:48 30.04.2019.

Zašto? Zašto forsirati kada reprezentaciju u Splitu očito ne žele, naročito ne predstavnici Hajduka? Zašto podilaziti divljacima?... Zar nije dovoljno što žele poraz svaki puta kada repka igra ili što rade montaže s giljotiranjem Modrića?

VL
Avatar Radagast
Radagast
19:49 30.04.2019.

Hrvatska reprezentacija je iznad svega, sve probleme svakako treba riješiti a oni koji zbog nekih svojih problema i neuspjeha uvlače reprezentaciju unutar svađe neka se opamete.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
19:57 30.04.2019.

Sa ucjenjivačima se ne pregovara!

VL
AR
Arger
01:39 01.05.2019.

Nikakav razgovor sa ucijenjivacima. Uostalom vlasnik Poljuda je grad Split, a ne huligani i Hajduk

VL
SS
sokac sa drave
08:36 01.05.2019.

Koji pregovori oko cega.Uvrijedili ste cijelu Hrvatskui i sa ponasanjem divljackim je osramotili .Nemate prava zahtjevati jer ste u usporedbi sa Zagrebom malo vece selo.Nema vise ono Zagreb ima arenu za rukomet hocemo i mi.Sta igrate u toj sportskoj dvorani briskule ili picigin gdje vam je kosarka i rukomet.Prije vaseg izljeva ljubavi prema Hrvatima svi hrvati su imali empatije prema Splitu i splicama.Stanite u red i ponovo se kvalificirajte kao ljudi da vas ponovo hrvati prihvate kao normalni svit.

VL
IV
ivanlac27
20:05 30.04.2019.

Majko sveta, pa tko je ovaj kustic? Sta je on napravio u nogometu, jel igrao trenirao vodio klubove, sta?? Zapravo sta je opcenito napravio u zivotu? Nego, jel istina da lik ima konobarsku skolu?!?! I on ce sad pregovarati sa Hajdukom ili nekim trecim, samo u drzavi slucaju

VL
SA
samobalic
07:17 01.05.2019.

Zaista je to ruzno i neprimjerno,da sva nogometna natjecanja odigravaju u Zagrebu,treba to rasporediti,jer ni je Hrvatska samo Zagreb.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.