Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME ZA TEST

Naši klinci djeluju moćno, no furija će biti prava provjera

Reprezentacija U21
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
12.11.2015.
u 11:30

Mladi su lako nadigrali San Marino u kvalifikacijama za EP. Strijelci su bili Halilović, Milić, Perić i Pjaca. Sada su na vrhu sa 12 bodova

Mlada reprezentacija Hrvatske odradila je lagani posao protiv San Marina u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Na kraju je bilo 4:0(2:0), a strijelci su bili Halilović u 12., Milić u 44., Perić u 47. te Pjaca u 51. minuti. Igralo se u Šibeniku, na Šubićevcu je svoje mjesto na tribinama pronašlo preko dvije tisuće gledatelja.

Posebno je bio pozdravljen Ante Ćorić, imao je svoje navijače s transparentom "Ante Ćorić - ponos Herceg Bosne". Odlični Halilović, kapetan Pašalić i društvo dočekani su kao prave zvijezde, na desetke klinaca željeli su njihov autogram, čekali ih na ogradi. Ova Hrvatska djeluje impresivno, ima kvalitetu, znanje i silovitost.

U prve četiri utakmice Hrvatska je osvojila svih 12 bodova, gol razlika je 12:0, a u utorak u Rijeci mali "kockasti" dočekuju Španjolsku. To će biti pravi derbi skupine, utakmica u kojoj će se odlučivati o prvom mjestu.

- Želio sam vidjeti Pjacu i Vlašića kako funkcioniraju s momčadi, zadovoljan sam njihovom pokretljivošću. Bit će teško protiv Španjolaca, svi njihovi igrači dolaze iz Primere, ali vjerujem u ove momke - rekao je Gračan.

>> Hrvatska potopila San Marino i ostala na maksimalnom učinku

Komentara 1

UN
unbekant
16:15 12.11.2015.

Smao napred decki,sjani ste.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije