Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska:

Napadač bocom pogodio igrača pa dobio šest mjeseci zatvora

Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille
BENOIT TESSIER
23.11.2021.
u 21:55

Disciplinska kmisija Francuske lige stiga je naložila kako će Lyon sve svoje utakmice do zaključenja istrage oko incidenta igrati bez gledatelja

Navijač koji je u nedjelju bocom pogodio DimItrija Payeta tijekom utakmice Francuske lige između Lyona i Olympique Marseillea osuđen je danas na šest mjeseci zatvora.

Također, 32-godišnjaku je zabranjen ulazak na stadion Lyona na razdoblje od pet godina.

Derbi 14. kola između Lyona i Marseillea prekinut je već u 5. minuti susreta, kada je gostujući igrač Dimitri Payet pogođen je punom plastičnom bocom u glavu pa je sudac odlučio odvesti oba sastava u svlačionicu.

Incident u Lyonu bio je treći ove sezone, zbog navijačkih nereda prekinut je bio i dvoboj Nice - Marseille u kolovozu, a blizu prekida iz istog razloga bio je i susret Lens - Lyon u rujnu.

Disciplinska kmisija Francuske lige stiga je naložila kako će Lyon sve svoje utakmice do zaključenja istrage oko incidenta igrati bez gledatelja.

Francuzi su najavili kako se razmatraju mjere poput zabrane dolazaka navijača na stadione, povećanje broja nadzornih kamera i razjašnjavanje ovlasti vezanih uz to tko ima pravo otkazivanja utakmica u slučaju nasilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije