Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KVALIFIKACIJAMA

Nakon žestokog sudara Kanađanin propušta VN Singapura: 'Još uvijek je u bolovima nakon šoka'

Singapore Grand Prix
Foto: CAROLINE CHIA/REUTERS
1/4
17.09.2023.
u 14:09

"Lanceov cilj sada je potpuno se oporaviti prije VN Japana" sljedećeg vikenda, uvjerava Aston Martin. Kanađanin, kojemu je pravo ime Lance Strulovitch, sin je multimilijardera rođenog u židovskoj obitelji u Rusiji

Kanađanin Lance Stroll neće u nedjelju startati na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, nakon što je dan ranije ndoživio udes tijekom kvalifikacija, objavio je njegov tim Aston Martin. "Tim se danas morao nositi s ogromnom količinom posla kako bi popravio bolid, a Lancea još uvijek boli nakon takvog šoka", stoji u priopćenju britanskog tima.

U subotu, u svom posljednjem brzom krugu kojim je osigurao mjesto u Top 15 što je sinonim za prolaz u Q2 - drugi dio kvalifikacija  Stroll je snažno udario u zid u punoj brzini, otkinuvši veliki dio lijevog prednjeg dijela svog automobila prije nego što je završio na sredini staze.

GALERIJA

 

Strolla (24) je umalo udario McLaren Landa Norrisa koji ga je pratio, a izašao je iz svog automobila neozlijeđen, ali je ipak otišao u medicinski centar nakon nesreće. Doktori su ga u nedjelju proglasili sposobnim za vožnju.

"Lanceov cilj sada je potpuno se oporaviti prije VN Japana" sljedećeg vikenda, uvjerava Aston Martin. Kanađanin, kojemu je pravo ime Lance Strulovitch, sin je multimilijardera rođenog u židovskoj obitelji u Rusiji. 

VEZANI ČLANCI:

Na startu VN-a u nedjelju u 14 sati startat će Španjolac Carlos Sainz (Ferrari) s pole positiona ispred Britanca Georgea Russella (Mercedes). Na gradskoj stazi Marina Bay vodeći u prvenstvu Max Verstappen startat će tek s 11. mjesta, ispred momčadskog kolege iz Red Bulla, Meksikanca Sergia Péreza, 13.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije