Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCUDERIA U SINGAPURU

Ferrari odličan na treninzima: U sva tri treninga najbrži, Sainz na čelu u trećem

Singapore Grand Prix - Qualifying - Marina Bay Street Circuit
James Moy/PRESS ASSOCIATION
16.09.2023.
u 15:16

Vodeći u ukupnom poretku Nizozemac Max Verstappen (Red Bull) bio je četvrti, što znači da su četiri različita konstruktora bila među prva četiri

Španjolac Carlos Sainz u Ferrariju je bio najbrži u subotu na zadnjem slobodnom treningu za Veliku nagradu Singapura ispred vozača Mercedesa Georgea Russella i McLarenova Landa Norrisa.

Sainz je također postavio najbrže vrijeme na treningu u petak, ali je Španjolac bio još brži s vremenom 1:32.065. Bio je najbrži peti put u posljednjih osam F1 sesija.

Vodeći u ukupnom poretku Nizozemac Max Verstappen (Red Bull) bio je četvrti, što znači da su četiri različita konstruktora bila među prva četiri.

Sainzov momčadski kolega Charles Leclerc bio je peti najbrži, ispred vozača Mercedesa Lewisa Hamiltona.

Kvalifikacije  su na rasporedu danas u 21 sat po lokalnom vremenu, odnosno u 15 sati po srednjeuropskom, a utrka se vozi u nedjelju u 14 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije