Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PRILIKA

Nakon ovog Modrićevog poteza grijeh je bio ne zabiti gol, pogledajte što je promašio njegov suigrač

Quart de finale aller de Ligue des champions: Le Real Madrid et Manchester City se sont séparés sur un match nul (3-3)
Alvaro Medranda / Panoramic / Be
14.04.2024.
u 09:48

Modrić bi u subotnjoj utakmici upisao i asistenciju, ali Brahim Diaz nije se najbolje snašao na sjajnu loptu koju mu je Modrić poslao s lijeve strane. Mnogi su ovo već vidjeli u mreži, no dobro su reagirali i obrambeni blok i domaći vratar Predrag Rajković

Madridski Real pobijedio je na gostovanju kod Mallorce minimalnim rezultatom u dvoboju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Izabranici Carla Ancelottija došli su do pobjede zahvaljujući lijepom pogotku Aureliena Tchouamenija početkom drugog dijela. Na taj su način ostali na osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Barcelonu. Do kraja sezone ostalo je još sedam kola.

Nastupio je i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić. Konačno je kapetan vatrenih krenuo od prve minute i odigrao gotovo do kraja, s terena je izašao u 86. minuti. Po procjeni brojnih analitičara i komentatora bio je među najboljim igračima na terenu.

Modrić bi u subotnjoj utakmici upisao i asistenciju, ali Brahim Diaz nije se najbolje snašao na sjajnu loptu koju mu je Modrić poslao s lijeve strane. Mnogi su ovo već vidjeli u mreži, no dobro su reagirali i obrambeni blok i domaći vratar Predrag Rajković.

AKCIJU REALA POGLEDAJTE OVDJE

 

Komentara 1

CO
coska
10:55 14.04.2024.

Mogao je i sam zabit ali takav je Luka! Respekt! 🫡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije