Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

AS: 'I malo Modrića je puno! Ancelotti je shvatio da stvara razliku na terenu'

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/6
13.04.2024.
u 15:30

"Ancelotti je shvatio da može odmoriti Kroosa tako da u igru uvede njemu sličnog Modrića. Napravio je to u deset utakmica ove sezone", piše španjolski As i naglašava koliko je Modrić zapravo bitna karika u igri "kraljevskog kluba"

Usprkos velikoj promjeni u sistemu igre Real Madrida od početka ove sezone, kojom je naglasak stavljen na mlađe igrače, Luka Modrić se u gotovo svakoj utakmici u kojoj nastupi uspijeva Carlu Ancelottiju nametnuti kao jedan od ključnih veznih igrača. Premda uglavnom kreće s klupe, njegova igra nerijetko pomaže "kraljevskom klubu" da izađe iz teških situacija. Tako je bilo i protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka, a španjolski mediji neprestano motre situaciju u kojoj se legenda kluba nalazi.

Posljednji put nije nastupio u utakmici protiv RB Leipziga 13. veljače. U iduća dva mjeseca igrao je u svakom susretu, a osobito se ističe onaj protiv Celte Vigu kada je odigrao sjajnih 80 minuta.  "Sada se nada da će protiv Mallorce biti u prvoj postavi", piše As. Utakmica je na rasporedu u subotu od 18.30, a španjolski list donosi tekst pod naslovom "I malo Modrića je puno".

VIDEO Španjolski mediji: 'Modrić još nema nikakvu ponudu, a pitanje je hoće li stići'

Dakle, Modrić je nastupio u posljednjih osam utakmica Reala. Ukoliko dobije barem 15 minuta na terenu, pokaže koliko je važan za momčad.  "Drugim riječima, on ne skuplja nastupe u nebitnim trenucima utakmice kojima bi povećao svoju statistiku, već stvarno radi razliku. Ima i učinak, postigao je dva i asistirao za šest golova u 1643 odigrane minute", navodi As.

"Ancelotti je shvatio da može odmoriti Kroosa tako da u igru uvede njemu sličnog Modrića. Napravio je to u deset utakmica ove sezone. Dva i pol mjeseca prije isteka ugovora, hrvatski reprezentativac i dalje nije siguran koji će korak napraviti za sezonu 2024./25. Njegov vječni suputnik i prijatelj Kroos riješio je to pitanje prije manje od mjesec dana, film s Modrićem će se produžiti", pišu Španjolci i dodaju:

"Ishod svega bit će poznat na kraju sezone kad će biti provedena evaluacija. Luka djeluje moćno, ali morat će doći do dogovora." Veliko je pitanje što će biti s Modrićem na kraju sezone. Prošloga je ljeta odbio unosne ponude iz Saudijske Arabije. Vjeruje se da će doći i ove godine, a pridružiti bi im se trebao i Inter Miami.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije