Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA KAUBOJIMA

Najvjerniji hrvatski navijači okupirali Graz

Navijači Graz
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/10
19.01.2010.
u 18:39

Hrvatskim rukometašima u Grazu sigurno neće manjkati podrške s tribina jer su oni najvjerniji stavili svoje šalove i već se počeli okupljati pred dvoranom u kojoj će Hrvatska igrati protiv Norveške.

Ključne riječi

Komentara 3

D4
d41
23:06 19.01.2010.

Pa bas te i ne kuzim, sto covjeku pricas u tako zagonetnom tekstu?! Pa reci mu, da i on jednostavno moze razumjeti da je glup! :-) Ovako mu nista nece biti jasno.......

Avatar marquis
marquis
22:33 19.01.2010.

Slovenija u odnosu na Hrvatsku ima fenomenalne rezultate na svim bojištima. Rukometu je vječito bila nadmoćna i toliko osvojenih medalja, Metličić je onomad namjerno išao okom ozlijediti prst slovenskog reprezentativca, i Puc (ponajbolji slovenski reprezentativac) nikada nije igrao za RH, pa ni za mladu reprezentaciju. U nogometu je također Slo osvojila više i sjajnija odličja i redovito je plasirana na sva natjecanja, normalno osim ako nisu u istoj kvalifikacijskoj grupi s RH jer eto Dade Prše. Košarka? Dajte molim vas, pa sve sami slovenci u kući slavnih, nema niti jednog Hrvata. Što su samo Slovenci radili jedinom orginalnom Dream teamu na OI u Barceloni... Vaterpolo? Slovenci imaju more veličine bazena pa je normalno da su i u vaterpolu superiorni svim ostalim nacijama. Ali ono što Slovenci rade u svom nacionalnom sportu, smučanju, Hrvati nikada neće moći. U skijanju i ostalim rezultatima slovenci nam mogu stavit samo krivu zastavu jer su ćoravi od svih globusa i medalja iz samo jedne obitelji - Kostelić. Ma ima tu još materijala, ali eto stigla Mojca pa joj moram pokazati da su slovenci \"nadmoćni\" u još jednom polju. EU@Janez, natjeraj mamu da ti prizna da je tebe začela jedno dugo toplo ljeto i da li se sjeća imena tvoga oca? Eh da... ponekad si šaljiv, a ponekad zaista glup.

AK
akil
10:59 25.01.2010.

Lijep prizor.Navijači pjevaju,viju se zastave posvuda naša riječ.Da lijepo je ali...Nedaj bože da nam je ispalo nešto što po našem mišljenju nije realno,vidjeli bih vraga,ili sukoba s policijom.Bojim se da se to ne dogodi jer ipak je ljepše kad evropa o nama lijepo piše,a dokle??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije