Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SE DOKAZALI

Ovo su Dinamovi promašaji desetljeća: Sjećate li se Carlosa, Dode, Andersona...

Cleyton
Igor Kralj/PIXSELL
01.06.2015.
u 23:41

Ukupno je na njihove odštete Dinamo bacio šest milijuna eura u vjetar.

U Dinamu je proteklih 10 godina igralo mnogo sjajnih igrača, no bilo je tu i promašaja. Goal je u suradnji s eminentnim Dinamovim kroničarima za vas sastavio najgorih Dinamovih jedanaest u posljednjih deset godina. U zagradi su odštete koje su modri za njih platili.

Šteta je jedino što nogometna momčad ima samo jedanaest igrača pa su s "liste srama" ispali "kapitalci kao što su Wilson Eduardo, Bryan Carrasco, Dmitrios Papadopoulos, Guillermo Alejandro Suárez, Pablo Migliore... Većini tih igrača i danas kraj imena na Wikipediji stoji slika u Dinamovu dresu - kao uspomena na nogometnu karijeru.

Dakle, najgora momčad izgleda ovako:

Gregorz Sandomierski (posudba) - Denis Glavina (posudba), Carlos (slobodan igrač), Jeremy Taravel (1,6 milijuna eura), Dino Škvorc (slobodan igrač) - Bacary Sare (500.000 eura), Adrian Calello (2,2 milijuna eura), Cleyton (slobodan igrač) - Dodo (325.000 eura), Anderson Costa (milijun eura), Ilija Sivonjić (400.000 eura).

Ukupno je na njihove odštete Dinamo bacio šest milijuna eura u vjetar. Opširnije na Goal.com.

>> Emir Spahić definitivno ne dolazi u Dinamo

Komentara 13

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
00:20 02.06.2015.

Tko ne riskira taj ne profitira. Na njima su izgubili 6 a na drugima su zaradili preko 100 milijuna € tj. Zdravko M. ;(

VK
vječni krojf
07:54 02.06.2015.

Bas sam jucer napisao da se vise pise o problemima Dinama nego o naslovu prvaka i osvojenom kupu.Da je to koji drugi klub ostvario pisali bi se romani o njemu.Zanima me sta se time hoce reci i zar Taravel ne igra odlicno,zar mu se mora zamjeriti sto je bio povredjen?Novinarcicu i dusa Hajdukova da Dinamo nije imao te promasaje nebi mogao ni svoje igrace prodati i to za mnogo veci novac a na celu nikome ne pise kako ce se snaci u novoj sredini.Gospodine novinaru danas se bez rizika nista ne postize to ti mora biti jasno,i molio bi te ako imas kakvu ideju o nogometu,pisi je jer ce biti za dobrobit HR nogometa.Ovakvi clanci samo stete i to ne samo Dinamu nego cijelom nasem nogometu.

DU
Deleted user
05:58 02.06.2015.

Kolega novinare, gleda se zbir...ukupno ... i naravno rezultati. A da je svj. prvenstvo novinara u jalu-vi ne morate do polifunala niti igrati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije