Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD TRANSFERA

Emir Spahić definitivno ne dolazi u Dinamo

Emir Spahić
Reuters/PIXSELL
01.06.2015.
u 22:31

Razgovori su bili stalni, no posao je završen – bez dogovora. I Spahić neće u Maksimir, 34-godišnji stoper ostaje i dalje u inozemstvu.

Do danas je postojala mogućnost da Emir Spahić, bivši BiH reprezentativac i donedavni kapetan Bayera, pojača Dinamo za Ligu prvaka.

Razgovori su bili stalni, no posao je završen – bez dogovora. I Spahić neće u Maksimir, 34-godišnji stoper ostaje i dalje u inozemstvu.

Doduše, i u Dinamu su dugo dvojili hoće li ga dovesti s obzirom na godine, motive, ali i nekoliko incidenata koje je imao u svojoj karijeri. Posljednji, udaranje zaštitara na svom stadionu, stajao ga je izbacivanja iz Bayera.

>> Klub više nije želio trpjeti njegove incidente: Spahić dobio otkaz u Bayeru!

Komentara 4

ZO
zoom
10:11 02.06.2015.

i bolje da ne dođe, pogotovo za cifre s kojim se baratalo. no to i dalje drži upaljeni alarm zbog činjenice da je obrana dinama najgori dio momčadi. napad i veza su OK za EU utakmice, ali obranaaaaaa, Bože pomozi i tu se MORA dovesti 1-2 kapitala pojačanja. šimunović radi katastrofalne početničke greške i mora se dovesti nekog iskusnijeg jer če dinamo i dalje biti kanta za napucavanje. također mlađi mamić trebao ostati trener jer izgleda da ipak ima žicu za taj posao i šteta bi bila da sada stane na pola puta, samo mora naučiti ne inatiti se bez potrebe kao što je bilo s Ogijem, trebao je nešto smisliti da i on dobiju priliku za oproštaj, a ne tjerati mak na konac i narušiti fantastičnu atmosferu kakvu smo napokon gledali na maksmimiru!

Avatar mariozgb
mariozgb
06:28 02.06.2015.

hvala bogu

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:32 02.06.2015.

odlično !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije