Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BLIŽE DOGOVORU...

Najbolji strijelac Rijeke blizu potpisa za Dinamo: Zarađivat će više od milijun eura!

Rijeka pobijedila Dinamo s rezultatom 3:1 i plasirala se u polufinale kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
11.05.2022.
u 07:00

On je igrač Norwicha koji je bio (i još je) na posudbi u Rijeci, no ugovor s engleskim klubom mu ističe i slobodan je igrač. Iako je bilo priče da je dogovorio ostanak na Rujevici, sad se čini da će postati igrač Dinama.

Rijeka je izgubila od Hajduka u prošlom kolu i očito će završiti na četvrtom mjestu, a svoju želju da osvoji trofej još može ispuniti u finalu kupa. No, i taj susret igraju s Hajdukom, ovaj put na Poljudu na kojem je Rijeka i uspješnija sa Splićanima nego na svojoj Rujevici.

Nije bilo svađe

No, još se nisu stišale priče oko tog 0:3 poraza u prvenstvu. Pojavile su se svakakve priče, a jedna kaže da je Josip Drmić, koji je onako glupo zaradio isključenje zbog udaranja igrača Hajduka, sve dogovorio s Dinamom. To je možda i točno, no druge priče demantirali su nam iz svlačionice Rijeke. Naime, Drmić je navodno tražio da ga trener Tomić poštedi tog derbija s Hajdukom, pa je došlo do svađe Drmića i suigrača, na rubu tučnjave. No, ispada da to nije istina jer kažu nam da baš ništa od toga nije istina, da se baš ništa slično nije dogodilo.

Drmić sad čeka kaznu za svoje isključenje, najmanje će dobiti jednu utakmicu zabrane nastupa, možda i dvije, a ako dobije tri onda neće moći igrati ni u finalu kupa protiv Hajduka.

08.05.2022., Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk. Crveni karton za Josipa drmica Photo: Goran Kovacic/PIXSELL Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

U tom čekanju kazne moguće je da ovih dana i potpiše ugovor s Dinamom. Naime, on je igrač Norwicha koji je bio (i još je) na posudbi u Rijeci, no ugovor s engleskim klubom mu ističe i slobodan je igrač. Iako je bilo priče da je dogovorio svoj ostanak na Rujevici, sad se čini da će postati igrač Dinama, da bi već u četvrtak mogao staviti svoj potpis na ugovor.

U financijskom smislu Rijeka ne može parirati Dinamu, u Maksimiru može dobiti daleko veću plaću, kakvu na Rujevicu ni u primisli ne mogu ponuditi svom dosadašnjem napadaču.

Gužva u napadu

Nagađa se da će u Dinamu imati plaću više od milijun eura godišnje, neki tvrde da će to ići i do 1,3 milijuna i bio bi po tome najplaćeniji igrač maksimirske momčadi. Iako, bilo je zanimanja za njega i od nekih turskih klubova...

Dolaskom Drmića nastat će gužva u napadačkom redu plavih, sada su tamo Petković, Andrić, Jurić, Emreli, ističe posudba Kulenoviću u Lokomotivi i sigurno će netko morati otići, ako već ne bude ozbiljnih ponuda za nekoga od njih.

>>> Okupili smo legendarnu generaciju Dinama iz 1982.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar matezanki13
matezanki13
08:34 11.05.2022.

dobar igrač,zaslužija je da nešto i osvoji

LA
lajh1985
08:38 11.05.2022.

Od petkovica gori nemre bit

ST
Statridar
07:27 11.05.2022.

Suradnja centrale s filjalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije