Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE U NAPADU

Dinamo dovodi ključnog igrača Rijeke? 'On je dobrodošao, donijet će kvalitetu više'

10.05.2022.
u 10:43

- Ako dolazi, to je kvaliteta više za Dinamo. Drmić je svuda dobrodošao - rekao je Bošnjak.

Rijekin napadač Josip Drmić na kraju sezone vjerojatno će napustiti Rujevicu. 29-godišnji napadač stigao je posudbu iz Norwicha, a na kraju sezone mu istječe posudba i ugovor s engleskim klubom.

Sve se glasnije priča da će Josip Drmić karijeru nastaviti u Dinamu. Te je špekulacije komentirao bivši igrač Dinama i Hajduka Ivan Bošnjak u našoj jučerašnjoj emisiji.

- Ako dolazi, to je kvaliteta više za Dinamo. Drmić je svuda dobrodošao - rekao je Bošnjak.

Bošnjak smatra da Drmić ne bi u igri zagušio Brunu Petkovića.

- Dinamo je u posljednje vrijeme loše igrao, do smjene trenera moralo je doći. Ante Čačić vodi plave kako treba prema naslovu. Dinamo treba nastaviti s tim trenerom. "Probudio" je i Brunu Petkovića, bio je dobar u najbitnijoj utakmici. Izdržao je kritike i ponovno se digao. Dinamo treba takvog Petkovića - smatra Bošnjak.

A menadžera Miroslava Bičanića pitali smo koliko su naši igrači zanimljivi inozemstvu.

- Zanimljivi su, to se vidi na transferu Smolčića u Eintracht. HNL raste po tom pitanju, iz Lokomotive je vratar otišao prošle sezone u madridski Atletico, Dabro ide u Kinu, bit će još transfera. Sada igrač više ne mora biti samo u Dinamu ili Hajduku da bi se prodao. Volio bih da naša liga zauzme stav da se ne kupuju prosječni stranci, nego da se da prednost domaćim, mladim igračima. Znamo mi napraviti svoje jer isključivo su hrvatski igrači iz hrvatskih klubova donosili novac od transfera - rekao je Bičanić.

Drmić je trenutačno drugi strijelac HNL-a. Zabio je 21 gol, dok je na vrhu Marko Livaja s 25 pogodaka.

>> Pogledajte cijelu emisiju

Komentara 1

DM
drago.miota
20:19 10.05.2022.

livaja 25 11 iz penala,ako se nevaram Drmič 16 iz igre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije