Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki još slave

Najbolji nogometaš na svijetu nema s kim igrati u Realu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.09.2018.
u 10:04

Real je madridski derbi protiv Atletica, koji se u subotu igra na Bernabeuu, mogao dočekati kao vodeća momčad prvenstva

Madridski Real ponovno se nije dobro proveo na Pizjuanu. U šestom kolu španjolske lige kraljevski klub je izgubio protiv Seville (0:3). To je prvi ovosezonski prvenstveni poraz Lopeteguijeve družine koja je imala priliku na tablici preskočiti Barcelonu.

Real je madridski derbi protiv Atletica, koji se u subotu igra na Bernabeuu, mogao dočekati kao vodeća momčad prvenstva, ali ovako je ostao korak iza Katalonaca s istim brojem bodova (13). Na trećem je mjestu Atletico s 11 bodova.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

"Neki od laureata s dodjele Fifinih nagrada igrali su kao da još nisu skinuli smokinge s gala-večeri u Londonu. To nije ništa novo", piše Marca.

Na Fifinoj svečanosti nagrađeno je pet Realov igrača. Luka Modrić dobio je Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, a nagrađeni su još Sergio Ramos, Marcelo, Raphael Varane i Thibaut Courtois.

No među prozvanim igračima španjolski sportski dnevnik nije uvrstio hrvatskog kapetana. Dapače, Luka je izabran za najboljeg Realova igrača.

"Najbolji se trudio, ali bio je vidljivo umoran. U drugom poluvremenu dao je sve od sebe, a nakon VAR-a nije mu priznat pogodak. Nosio je momčad, ali nitko od suigrača nije ga pratio. Lopetegui ga je izvukao iz igre u 70. minuti kako bi ga sačuvao za subotnji derbi", dodaje Marca.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Komentara 19

JP
jasenko.pranic
19:42 27.09.2018.

Bravo Luka

Avatar southman
southman
10:27 27.09.2018.

Prvo poluvrijeme jad i čemer ! Drugo poluvrijeme već riješena utakmica i čekanje kraja. Izgube li u subotu ni ove godine ništa od prvenstva ! A bez Ronalda i od LP očito !

DM
drazen.muhvic
13:26 27.09.2018.

Naslov je dobar. Tekst nije. I glavni akter nije pogođen. Trebalo je pisati ovako: "Najbolji igrač svijeta nema s kime igrati u Realu. Zato je otišao u Juventus."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije