Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVCI

Suze Zvone Bobana dirnule su Hrvatsku, ali plakali su i Modrić, Ronaldo, Srna...

Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
27.09.2018.
u 10:00

Sport izaziva emocije i sportaši nekad teško mogu skriti suze.

Suze Zvonimira Bobana najbolje su opisale kolika je važnost toga što je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta. Jer, Boban je zaplakao u trenutku kada je Modrić u dvorani prepunoj zvijezda počeo govoriti na hrvatskom jeziku.

Suze bivšeg kapetana Hrvatske navele su nas da se prisjetimo još velikih sportaša koji nisu uspjeli skriti suze. Plakali su Modrić, Federer, Ronaldo... Pogledajte tko sve.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
kodifan
10:57 27.09.2018.

Zvonimir Boban...legenda Hrvatskog nogometa...jedan od rijetkih koji je ostao isti i nakon karijere

MA
Mama
13:38 27.09.2018.

jel ima tko da nije zaplakao ili bar skoro u tom trenutku

Avatar Made in Germany
Made in Germany
01:33 28.09.2018.

Nevjerojatno to Zadarsko zalede. Modric iz Obrovca a Ibrahimovic djelomicno iz Skabrnje. Svjetske nogometne zvijezde poticu iz malo razvijenih nogometnih sredina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije