Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Modriću VAR poništio sjajan gol, Sevilla razbila Real

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
26.09.2018.
u 23:22

Sudac je pokazao na centar, ali mu je javljeno da je riječ o sumnjivoj situaciji i pregledavao se VAR.

U šestom kolu španjolskog prvenstva Sevilla je ugostila Real Madrid i slavila s 3:0. Bila je to prva utakmica Luke Modrića nakon što je u ponedjeljak proglašen najboljim igračem svijeta i neće ju pamtiti po dobrom.

utakmica je loše krenula za njega i suigrače jer ih je Sevilla pregazila u prvom dijelu i na odmor otišla s vodstvom 3:0.

>>Pogledajte poništeni gol

Andre Silva zabio je u 17. i 21. minuti, da bi Ben Yedder u 39. postavio 3:0.

Početkom nastavka Real je pritisnuo, a Luka Modrić zabio je sjajan pogodak. Sudac je pokazao na centar, ali mu je javljeno da je riječ o sumnjivoj situaciji i pregledavao se VAR. Ispostavilo se da se radi o zaleđu i gol je poništen.

Nakon toga Real je i dalje pokušao nešto promijeniti, ali na kraju je rezultat ostao isti. Tako su u ovom kolu kiksali i real i Barca.

>>Pogledajte kako je izgledalo na večeri na kojoj je Modrić dobio nagradu

Ključne riječi

Komentara 30

EI
eightball
23:42 26.09.2018.

sve 4 utakmice namjestene. Barca gubi, Real gubi, Villareal dobija u gostima...i onda nasu ligu zovu mocvarom. Samo sto je njihovu ljepse gledat 😎

BA
barbika1
00:10 27.09.2018.

Neka pati koga smeta, Luka je najbolji igrac svijeta

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
23:32 26.09.2018.

Luka je najbolji igrač Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije