Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad si dobio svoje

Najbolji košarkaš svijeta prijetio Hrvatu pa završio na sudu!

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
17.04.2018.
u 15:23

- LeBron James je sjajan igrač, ali postoji barem 20 ovakvih emisija. Nisam uopće ni znao da on ima nešto slično

Najbolji košarkaš svijeta LeBron James, uz košarku ima i drugih stvari kojima se bavi u životu. Tako je postao vlasnik  medijske kuće Uninterrupted koja emitira internetsku seriju pod nazivom "The Shop".

U toj emisiji LeBron James u brijačnici razgovara sa svojim prijateljima o životnim temama. Takva vrsta emisije u SAD-u zapravo nije novost, ali LeBron je smatrao da polaže ekskluzivna prava na taj koncept.

Zbog toga je nedavno poslao pismo upozorenja sveučilištu u Alabami koje je s poznatim trenerom američkog nogometa Nickom Sabanom, koji je inače hrvatskog podrijetla, pokrenula sličnu emisiju pod nazivom "Shop talk". LeBron ga je upozorio da mu je ukrao koncept, ali i logo emisije.

- LeBron James je sjajan igrač, ali postoji barem 20 ovakvih emisija. Nisam uopće ni znao da on ima nešto slično. Žao mi je što ako je nekoga uvrijedilo što mi imamo emisiju u kojoj se zabavljamo. Ja uživam u tome i nastavit ćemo s tim, rekao je Saban.

Epilog svega jest da će se LeBron i njegova medijska kuća Uninterrupted naći na sudu. Naime, javila se tvrtka Adventure Enterprises koja tvrdi da je najbolji košarkaš od njih ukrao ideju.

Oni uvjeravaju da su Uninterruptedu ponudili koncept "Brijačnice" te pregovarali dvije godine, a nakon što su im iznijeli sve ideje, ovi su ih odbili i samostalno pokrenuli emisiju u kojoj su koristili te ideje. Zbog toga traže odštetu i ukidanje "The Shopa".

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:39 17.04.2018.

"prijetio hrvatu", "dobio svoje" koje govno od teksta!

IN
inox14
18:29 17.04.2018.

Bravo Večernji. No comment

ST
stipe123
16:45 17.04.2018.

Šaban podrijetlom Rvat.😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije