Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trijumf

Hrvat ponovo rastura! Trener Nick Saban obranio sveučilišni naslov

nick saban
Reuters/Pixsell
08.01.2013.
u 11:11

U finalu BCS prvenstva igranom u Miamiju, Sabanova Grimizna plima je pobijedila Borbene Irce iz Notre Damea sa 42:14.

Alabama i trener hrvatskih korijena Nick Saban obranili su naslov najbolje sveučilišne momčadi u američkom nogometu. U finalu BCS prvenstva igranom u Miamiju, Sabanova Grimizna plima je pobijedila Borbene Irce iz Notre Damea sa 42:14. Saban se tako još jednom dokazao da je među najboljim trenerima u Americi, a to mu je ukupno četvrti sveučilišni naslov (tri s Alalabamom i jedan s LSU-om). Trener Grimizne plime jedan je od najplaćenijih stručnjaka američkog nogometa u SAD-u, a njegov osmogodišnji ugovor s Alabamom vrijedan je 32 milijuna dolara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije