Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronaldo neće biti gladan

Najboljeg nogometaša na svijetu u Napulju dočekali pizzom

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.03.2017.
u 23:52

Igračima kraljevskog kluba u Napulju je priređen topli doček, a domaćini su potrudili da najboljeg nogometaša na svijetu počaste svojim specijalitetom

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u utorak (20.45 sati) Napoli kod kuće igra protiv madridskog Reala. Domaćin se nada kako bi mogli iznenaditi aktualnog europskog prvaka. Madriđani su u prvom dvoboju pobijedili sa 3:1.

Igračima kraljevskog kluba u Napulju je priređen topli doček, a domaćini su potrudili da najboljeg nogometaša na svijetu počaste svojim specijalitetom. Tako je Cristiano Ronaldo dobio svoju pizzu...

>>Pogledajte kako je izgledao trenutak velikog priznanja za maestra Modrića!

Komentara 5

LU
lukivoda
00:23 07.03.2017.

kaj radi Messi u Napulju ?

HR
hrvatin
02:56 07.03.2017.

Ronaldo je najbolji na svijetu jer Messi nije sa ovoa svijeta.Nije mi jasno kako bilo koga na svijetu nije sram nazivati Ronalda najboljim na svijetu.dok Messi postoji.Messi je ne samo najbolji na svijetu nego je uz Pelea najbolji svih vremea.I genijalac Maradona je priznao da je Messi bolji od njega.

Avatar poljicanin
poljicanin
10:38 08.03.2017.

Ako je Ronaldo najbolji neka autor teksta napiše koliko je puta driblingom izigrao 4-5 igrača u nizu?Messi to napravi manje više svaki tjedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije