Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO MAMIĆ:

Nadam se da će srpski igrači dolaziti u Dinamo, a na Rijeku sam ponosan

Zdravko Mamić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/5
18.05.2017.
u 23:48

Učenik je nadmašio učitelja. Bravo za ljude iz Rijeke, Kek i ostali rade sjajan posao, kaže Mamić

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić u razgovoru za srpski Arenasport osvrnuo se na događaje u hrvatskom nogometu i uspjeh Rijeke koja je pred osvajanjem naslova prvaka.

- Čak sam i malo ponosan jer smo i mi imali zasluge za to. Kad je Rijeke prije pet godina skoro ispala iz lige, ja sam pomogao igrački, savjetodavno i logistički. Učenik je nadmašio učitelja. Bravo za ljude iz Rijeke, Kek i ostali rade sjajan posao - rekao je Mamić.

Rijeci za naslov treba pobjeda protiv Cibalije u nedjelju pa utakmica s Dinamom u posljednjem kolu neće biti važna.

- Ako gledamo hrvatski nogomet, onda je dobro ovo što se dogodilo. Napokon smo dobili konkurenciju.

Mamić se nekad zalagao za regionalnu ligu, danas je protiv.

- Prije 15 godina sam bio za to, bilo je razumno, a danas nema šanse. To ne žele ni Uefa ni nogometni savezi. Taoci smo radikalnih pojedinaca.

Dojam je da ga u Srbiji više vole nego u Hrvatskoj.

- To je nevjerojatna nepravda. Respektiram navijače, no borio sam se protiv toga da radikalni navijači preuzmu vođenje kluba. Nisam im to dopustio i zato imam problema.

Mamić smatra da je potrebno da Dinamo dovodi srpske igrače.

- Nemam nikakav kompleks i mislim da je za razvoj Dinama ozbiljan problem to što srpski igrači ne dolaze igrati u Dinamo. Nadam se da će se to promijeniti - zaključio je Mamić.

Komentara 12

CE
centirion
02:14 19.05.2017.

Ovaj čovjek je za mnoge jednostavno nedokučiv! Eh sad! Da li bi Dinamo bio uspješniji bez Mamića? Tko zna. Vjerojatnije da nebi! Pogledajte naprimjer Hajduk,Cibaliju ili Osijek ! Tamo se nezna! Ko je šef! Ko pije,a ko plača! Svi pametuju! Previše je politike u sportu,previše mr*nje,zavisti,korupcije! To uništava naš nogomet! A mi Hrvati smo nesložni puni nekog jala i jednostavno smo takvi!

TW
TWITOIST
07:08 19.05.2017.

Mamic bi opet ''posumljavao'' Hrvatsku.

MO
matK.O.
06:00 19.05.2017.

koji to srpski igrač može igrati u dinamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije