Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA BOGATAŠ

Bišćan uveo Rudeš u prvu ligu, a sad odlazi u - susjedstvo?

Igor Bišćan
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
18.05.2017.
u 22:46

Bišćana za trenera želi dovesti vlasnik Olimpije Milan Mandarić koji je prije bio u Portsmouthu, Leicesteru i Sheffieldu.

Bivši hrvatski nogometaš Igor Bišćan napravio je sjajan posao na klupi Rudeša i uveo ga u Prvu HNL. No, natjecanje među domaćom elitom možda neće dočekati jer ga želi slovenska Olimpija.

Pišu to slovenski mediji te napominju da su prema njihovim informacijama već počeli razgovori nekadašnjeg igrača Liverpoola i slovenskog kluba. Bišćana za trenera želi dovesti vlasnik Olimpije Milan Mandarić koji je prije bio u Portsmouthu, Leicesteru i Sheffieldu.

Olimpija trenutno ima trenera, Safeta Hadžića koji se plasirao u finale Kupa. No, Slovenci napominju da će Mandarić, bez obzira na ishod te utakmice, na ljeto potražiti trajno rješenje na klupi, a prvi izbor je Bišćan.

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:32 19.05.2017.

Samo ti ostani u Rudešu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije