Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI POZDRAV

Na vječni počinak ispraćen legendarni atletski trener Ivan Ivančić

Pogre Ivan Ivančić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
03.09.2014.
u 18:00

Neumorna kiša samo je dodatno učinila atmosferu tmurnijom jer veliki trener otišao je neočekivano

Na zagrebačkom groblju Mirogoj održan je posljednji ispraćaj legendarnog atletskog trenera Ivana Ivančića, koji je stvorio Sandru Perković, Ivanu Brkljačić i niz drugih sjajnih atletičara.

Posljednje pozdrave uputili su brojni prijatelji, bivši i aktualni sportaši s kojima je radio, kolege treneri i druga javna lica povezana sa sportom ili Ivanom Ivančićem.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Neumorna kiša samo je dodatno učinila atmosferu tmurnijom jer veliki trener otišao je neočekivano, samo pet dana prije smrti vodio je trening i izgledao potpuno zdrav.

>> Preminuo Ivan Ivančić – legendarni trener koji je stvorio Sandru Perković

Komentara 1

KO
korisnicc
18:36 03.09.2014.

Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije