Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEČAJNA LISTA

Na titulu Hajduka više se nije moguće ni okladiti, a evo kako ondje stoje Rijeka i Dinamo

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
15.04.2024.
u 07:18

Ponuda od ovoga tjedna sadržava samo Rijeku i Dinamo. A najzanimljivije je to da su u gotovo svim raspoloživim hrvatskim kladionicama - potpuno izjednačeni

Nisu se proteklog vikenda u ludoj borbi za naslov prvaka u HNL-u poskliznuli ni Rijeka i Dinamo. Vodeća momčad domaćeg nogometnog prvenstva je u regionalnom derbiju s 2:0 pobijedila Istru 1961. Riječani su golovima Tonija Fruka i Brune Gode slavili na dosta neugodnom gostovanju na Drosini. Na taj je način prednost Rijeke nad Dinamom na ljestvici ostala na pet bodova.

Dinamo je slavio u Velikoj Gorici, istim rezultatom. Golove su zabijali Sandro Kulenović i Marko Bulat. Plave, za razliku od Rijeke, čeka i utakmica kroz tjedan, budući da će u srijedu od 17 sati na Maksimiru ugostiti Varaždin u zaostaloj utakmici 5. kola. 

Hajduk više, posebice nakon nedjeljnog novog, četvrtog u nizu prvenstvenog poraza od Osijeka (1:2) ne treba ni spominjati u bilo kakvom kontekstu borbe za naslov prvaka. Splićani sada imaju čak 13 bodova manje od Rijeke i osam manje od Dinama. Hajduk su iz svoje ponude eliminirale i kladionice.

Ponuda tako od ovoga tjedna sadržava samo Rijeku i Dinamo. A najzanimljivije je to da su u gotovo svim raspoloživim hrvatskim kladionicama - potpuno izjednačeni. Koeficijent na Rijeku i na Dinamo za osvajanje titule potpuno je isti - 1.85. Inače, Rijeka će u sljedećem kolu odigrati domaći susret s Goricom, dok Dinamo nakon odrađenog zaostalog susreta s Varaždinom igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije