Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUST HŽ-A

Na Snježnu kraljicu doputujte jeftinije!

Snježna kraljica (1)
Pixsell
19.12.2011.
u 12:00

Svi ljubitelji skijanja, ne samo iz Hrvatske, već i iz Slovenije, moći će na “Vip Snow Queen Trophy“ 2012. stići i vlakovima i to uz popust od čak 40 posto.

Dogovoreno je to s Putničkim prijevozom HŽ-a, koji će tako podržati središnji događaj zimskog sporta u Hrvatskoj.

HŽ Putnički prijevoz odobrio je svim putnicima posjetiteljima „Vip Snow Queen Trophyja“ 2012. popust od 40 posto na redovitu prijevoznu cijenu, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Popust se može koristiti na svim relacijama s područja Hrvatske do kolodvora Stubičke Toplice i zagrebačkoga Glavnog kolodvora.

Da bi se povlastica ostvarila, potrebno je pri kupovini povratne prijevozne karte izjaviti da se putuje na „Vip Snow Queen Trophy“ 2012., te kondukteru u vlaku pokazati ulaznicu za „Vip Snow Queen Trophy“ 2012. Povlastica se odnosi na udaljenosti veće od 25 kilometara. Popustom se uz iste uvjete mogu koristiti i državljani Slovenije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije