Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK IH PREUZEO

Na službenoj stranici objavio da preuzima Arsenal, pa ju ugasio

Unai Emery
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.05.2018.
u 09:32

Prije nego što je to učinio klub, donedavni trener Parižana na službenoj se stranici pohvalio kako je ponosan da postaje dio Arsenalove obitelji.

Unai Emery naslijedit će Arsenea Wengera na klupi Arsenal, objavio je londonski klub.

Međutim, prije nego što je to učinio klub, donedavni trener Parižana na službenoj se stranici pohvalio kako je ponosan da postaje dio Arsenalove obitelji.

No, malo se zaletio jer nije običaj da to učini prije nego klub objavi.

Pa je uskoro vijest s njegove stranice nestala, a i samoj stranici španjolskoj trenera uskoro se nije moglo pristupiti.

Emery je trenersku karijeru započeo u Lorci, a kasnije je još vodio Almeriju, Valenciju, Spartak iz Moskve, Sevillu, te poslednje dvije sezone PSG.

Unai Emery
1/10
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:11 23.05.2018.

......te poslednje dvije sezone PSG.....Poslije ovog citata nedostaje ti i završetak - bre. Postoji li lektor hrvatskog jezika ili samo prepisujete sa srpskog bez prijevoda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije