Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija imala posla

Na Rujevici privedeno devet riječkih navijača

Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
03.08.2017.
u 13:26

Na utakmici 3. pretkola UEFA Lige prvaka bilo je više od 8000 gledatelja, među kojima 400 gostujućih navijača

Prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice između Rijeke i Red Bull Salzburga (0:0) na riječkom stadionu Rujevica u srijedu je privedeno devet navijača domaće momčadi, i to zbog alkoholiziranosti, posjedovanja droge ili prekršaja počinjenih na ranijim utakmicama, izvijestila je u četvrtak primorsko-goranska policija.

Četvorica navijača privedeni su zbog pijanstva, od kojih jedan i zbog neovlaštenog ulaska u natjecateljski prostor. Izmjereno im je od 1,66 do 2,29 promila alkohola u krvi.

Rijeka
1/14

Jednog navijača policija je zatekla s tabletom droge, a šesti je pokušao ući u stadion u vidno alkoholiziranom stanju, odbio je provjeru alkoholiziranosti te je omalovažavao policajce koji su protiv njih podnijeli optužne prijedloge temeljem Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Preostala trojica navijača privedeni su zbog prekršaja počinjenih na ranije odigranim nogometnim utakmicama, te su prekršajno kažnjeni.

Na utakmici 3. pretkola UEFA Lige prvaka bilo je više od 8000 gledatelja, među kojima 400 gostujućih navijača. 

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:16 03.08.2017.

Bili su za dom spremni a na kraju nisu smjeli doma nego prava ćuza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije