Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na obljetnicu Draženove pogibije

Štafeta legendi uz Fibin trofej za prvake

Spomenik Draženu Petroviću
Sanjin Strukic/Pixsell
06.06.2015.
u 07:45

Štafeta će početi u 11 sati, a građani će se od nedjelje do utorka moći fotografirati uz impozantni trofej od zlata i srebra (18 kg!), ukrašenog sa 24 dragulja, u Draženovu muzeju.

U nedjelju, 7. lipnja, u Zagreb kao jedan od gradova domaćina Eurobasketa 2015., stiže Trofej Nikolaja Semaška namijenjen europskim prvacima u košarci. Dolazak Trofeja popratit će se s jedinstvenom štafetom koja će povezati trgove košarkaških velikana, od Trga Krešimira Ćosića do Trga Dražena Petrovića, čija je i 22. obljetnica smrti u nedjelju, 7. lipnja.

Među legendama u štafeti bit će Aco Petrović, Giergia, Tvrdić, Nakić, Arapović, Poljak, Sunara, Čutura, Mršić, Naglić, Ušić, Jurić, Pejčinović, Danira Nakić Bilić... te Damjan Rudež i mladi hrvatski reprezentativci.

Štafeta će početi u 11 sati, a građani će se od nedjelje do utorka moći fotografirati uz impozantni trofej od zlata i srebra (18 kg!), ukrašenog sa 24 dragulja, u Draženovu muzeju.

>> Nikad ispričana priča o košarkaškom Mozartu

Komentara 1

Avatar links
links
11:38 07.06.2015.

tko su Jurić i Pejćinović, legende kojeg sporta točno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije