Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda prijelaznog roka

Müller otkrio zašto je Guardiola poseban trener i zbog čega je popularan u Kini

lahm, muller
Foto: DPA/PIXSELL
23.07.2015.
u 15:29

Primijetio sam da Bayern u Kini ima mnogo navijača, ali i da mnogi od njih često skandiraju moje ime, kaže Bayernov igrač.

Thomas Müller danas je jedan od najvrjednijih igrača minhenskog Bayerna, ali i potencijalna zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Za usluge ovog 25-godišnjaka predstavnici Manchester Uniteda spremni su platiti i 100-tinjak milijuna eura. Jasno je, Louis van Gaal zna kakve pojedince treba u momčadi, Müllera je tijekom svoje karijere vodio u Bayernu...

Bayern se ovih dana u Kini priprema za početak nove prvenstvene sezone. Vrlo ste popularni ovdje u Kini? Znate li zašto?

- Primijetio sam da Bayern ovdje ima mnogo navijača, ali i da mnogi od njih često skandiraju moje ime. Drago mi je zbog toga, vjerujem da je to zbog Svjetskog prvenstva. Tko zna? Možda Kinezi samo žele dobru zabavu, a vide da se ja često zabavljam na terenu. I uživam u tome - kaže Müller za Goal.

Josep Guardiola je poseban trener, zašto?

- Meni je zaista impresivan način na koji Guardiola gleda na nogomet, koliko je u stanju taktički razjasniti svaki detalj. Baš svakog suparnika on poznaje perfektno, a mi se kao momčad prema njegovim uputama lakoćom pripremimo za svaku utakmicu. Također, sposoban je vrlo brzo reagirati ako nešto za vrijeme utakmice krene po zlu. Po tome je Guardiola specifičan stručnjak. I vjerujte on cijele dane razmišlja o nogometu, toliko je fokusiran na svoj posao - kaže Bayernov igrač.

A cijeli razgovor s Thomasom Müllerom možete pročitati na portalu Goal.com.

>>Manchester United dovodi Müllera u poslu vrijednom 160 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije