Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRSNA IMENA

Mulaomerović objavio popis od 12 igrača koji će zaigrati na Eurobasketu

Hrvatska porazom od Finske  ostala bez plasmana na SP
Goran Kovacic/PIXSELL
21.08.2022.
u 15:57

Ranije je već iz reprezentacije otišao Roko Rogić koji nije zaigrao na turniru u Češkoj, a sada se izbornik zahvalio Pavlu Marčinkoviću, Mateu Drežnjaku i Goranu Filipoviću.

Izbornik Muške seniorske reprezentacije Damir Mulaomerović odlučio se za 12 igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u rujnu, ali i na pretkvalifikacijskim utakmicama za EP 2025. Nakon posljednje pripremne utakmice sa Slovenijom izbornik je objavio konačnu odluku, za koju je više puta naglašavao da će upravo to biti najteži trenutak ovog ljeta.

Ranije je već iz reprezentacije otišao Roko Rogić koji nije zaigrao na turniru u Češkoj, a sada se izbornik zahvalio Pavlu Marčinkoviću, Mateu Drežnjaku i Goranu Filipoviću.

Hrvatski će dres na Eurobasketu nositi:

Toni Perković

Jaleen Devon Smith

Roko Prkačin

Krunoslav Simon

Mario Hezonja

Dario Šarić

Lovro Gnjidić

Karlo Matković

Ivan Ramljak

Dominik Mavra

Ivica Zubac

Bojan Bogdanović

Hrvatskoj sada slijede samo službene utakmice – dvije pretkvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2025. (25. kolovoza u Poljskoj i 28. kolovoza protiv Švicarske u Opatiji) i Europsko prvenstvo od 1. do 18. rujna.

Ulaznice za Hrvatska – Švicarska (28. kolovoza u 20:00) mogu se nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane ‘Marino Cvetković’ u Opatiji na dan utakmice, objavio je Hrvatski košarkaški savez.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:45 21.08.2022.

Odabir nije loš premda ima par imena zalutalih na popis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije