Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČILI IM PLIN

Mukama nema kraja: Varaždin bez tople vode i grijanja

\'29.02.2012., Stadio varteks, Varazdin -  Boris Solomun novi je predsjednik nogometnog kluba Varazdin. Vec danas krece u akciju spasavanja kluba jer su mu ostala 3 dana do utakmice s Istrom Photo: Ma
Marko Jurinec/PIXSELL
09.03.2012.
u 20:42

Varaždinci još čekaju hoće li ostati u PHNL ili otići u najniži rang natjecanja.

Odluku o ukidanju suspenzije Varaždinci će ponovno morati čekati do pred sam početak subotnjeg susreta sa Zagrebom. Tijekom petka čelnici su još uvijek bili u bjesomučnoj potrazi za novcima. Cijena “slobode” ovaj put iznosi 275 tisuća kuna, od čega Milan Pavličić potražuje 200 tisuća, dok NK Čakovec na svojem računu očekuje novu ratu od 75 tisuća kuna. Ne uspiju li namiriti vjerovnike, Varaždince očekuje izgon u najniži rang natjecanja, s obzirom da su već propustili jednu utakmicu, onu protiv Rijeke na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Problemima kao da nema kraja kad je varaždinski prvoligaš u pitanju. Naime, u četvrtak im je na stadionu isključen plin, te se osim s potencijalnim ulagačima, sponzorima ili donatorima, užurbani pregovori vode i s tvrtkom Termoplin, kako bi se na stadion vratilo grijanje i topla voda. Iako je grad Varaždin s početkom godine preuzeo sve troškove održavanja stadiona, klubu su na naplatu stigli dugovi iz nekih prijašnjih vremena.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagrepčanec
21:32 09.03.2012.

~~ TIPSTAR1x2. BLOGER . HR (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : tipstar1x2@gmail.comTIPSTAR1X2 . BLOGER . HR ~~

DO
dodotatino
21:34 09.03.2012.

neka se naš ministar prepucava sa Mamićem preko novina a Varteks neka se guši. Ne daj bože da bi on i vizionar Skanski pokušali nači neko rješenje

PI
piranha
11:09 10.03.2012.

Dodotatino!Potpunom ste u pravu,međutim da je Varaždin u Srpskoj lizi možda bi i pomogao,međutim Hrvatska je moraš i ministra razumijeti.Međutim ima Varaždin najpoštenijeg čovjeka u Hrvatskoj koji nikada ništa nije ukrao i on sigurno ima rješenje za klub, naravno mislim na Čačića jest da slabo vozi auto međutim uzeti će si vozača.Čuli ste ga sinoć kako sastavlja svoju momčad sa bočnim igračima i veznim,bog istina on koristi Srpski rječnik(bek,half) no neka da novac pa će govoriti naučiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije