Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČILI IM PLIN
Povratak na članak

Mukama nema kraja: Varaždin bez tople vode i grijanja

Varaždinci još čekaju hoće li ostati u PHNL ili otići u najniži rang natjecanja.

Komentari 3

ZA
zagrepčanec
21:32 09.03.2012.

~~ TIPSTAR1x2. BLOGER . HR (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : tipstar1x2@gmail.comTIPSTAR1X2 . BLOGER . HR ~~

VL
DO
dodotatino
21:34 09.03.2012.

neka se naš ministar prepucava sa Mamićem preko novina a Varteks neka se guši. Ne daj bože da bi on i vizionar Skanski pokušali nači neko rješenje

VL
PI
piranha
11:09 10.03.2012.

Dodotatino!Potpunom ste u pravu,međutim da je Varaždin u Srpskoj lizi možda bi i pomogao,međutim Hrvatska je moraš i ministra razumijeti.Međutim ima Varaždin najpoštenijeg čovjeka u Hrvatskoj koji nikada ništa nije ukrao i on sigurno ima rješenje za klub, naravno mislim na Čačića jest da slabo vozi auto međutim uzeti će si vozača.Čuli ste ga sinoć kako sastavlja svoju momčad sa bočnim igračima i veznim,bog istina on koristi Srpski rječnik(bek,half) no neka da novac pa će govoriti naučiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.