Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJA - NJEMAČKA

Može li se ovo dogoditi u Hrvatskoj? Pogledajte kako austrijski predsjednik putuje na utakmicu

Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2020.
u 21:14

Na utakmici s Njemačkom je i austrijski predsjednik Alexander Van der Bellen koji u dvoranu nije stigao u bijesnoj limuzini nego tramvajem.

Austrijska rukometna reprezentacija u ovim trenucima u Beču protiv Njemačke igra susret drugog kruga Europskog prvenstva.

Na utakmici je i austrijski predsjednik Alexander Van der Bellen koji u dvoranu nije stigao u bijesnoj limuzini nego tramvajem. Pri tom se slikao s raspoloženim suputnicima.

"Predsjednik ima godišnju kartu za javni prijevoz u Beču. Često ga viđam kako se vozi metroom", napisao je Andreas Wiedenhoff, bivši veleposlanik Austrije u Hrvatskoj.

Ovo nije prvi put da se Van der Bellen vozi tramvajem budući da je austrijski predsjednik poznat po tome što na službene događaje putuje javnim gradskim prijevozom.

Nažalost po domaćine, Austrija je izgubila šansu proći u polufinale pa ovaj susret nema prevelik rezultatski značaj.

Iz naše skupine dalje će proći Hrvatska i Španjolska, a međusobni dvoboj u srijedu odlučit će tko će biti prvi, a tko drugi.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Hrvatske i Češke

1/17

Komentara 25

DU
Deleted user
21:52 20.01.2020.

Austrijski narod cijeni svoje političare jer su nešto napravili za njih. I zato se on bez straha vozi u tramvaju. Naši političari se boje svog naroda...očito s razlogom...

JZ
jzadra17
22:02 20.01.2020.

naši političari se boje naroda jer su ga opljačkali a i vozit se u gradskom prijevozu je za njih ispod časti. oni se nevoze u limuzinama starijim od dvije godine, ove godine je "zaslužni" političar kajtazi dobio novi audi,

Avatar miroslav.calo
miroslav.calo
22:14 20.01.2020.

Uslugama gradskog prijevoza mogu se koristiti samo političari sa čistom savješću. Imamo li takvih u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije