Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE U AKCIJI

Mourinho: Stvarno ne razumijem talijanske medije

Jose Mourinho
AFP
10.12.2009.
u 09:35

Umjesto proslave plasmana u osminu finala Lige prvaka, trener talijanskog nogometnog prvaka Intera Jose Mourinho radije je iskoristio gostovanje pred mikrofonom RAI-ja kako bi se opet obrušio na talijanske medije.

Inter je u srijedu na San Siru pobijedio Rubin iz Kazana 2:0 u posljednjem, 6. kolu skupine F Lige prvaka, čime je ostvario prolaz među 16 najboljih kao druga momčad u skupini, s dva boda iza Barcelone. Međutim, umjesto o utakmici i pobjedi svoje momčadi, portugalski je trener radije govorio o talijanskim medijima koji su, prema njegovu mišljenju, potpuno neopravdano kritizirali nerazzurre nakon njihova poraza u Barceloni...

- Postoji jedna stvar koju stvarno ne razumijem. Mislio sam da je u Italiji rezultat jedino mjerilo po kojem se vrednuje nečiji uspjeh ili neuspjeh, ali vidim da za mnoge to uopće nije mjerodavan kriterij. Prošle smo sezone osvojili naslov prvaka Italije, a ove smo sezone opet na vrhu ljestvice. U Ligi prvaka smo prošle sezone ispali od tadašnjeg branitelja naslova, a ovoga smo puta prošli skupinu u društvu s aktualnim prvakom. I opet nas stalno kritiziraju – ljut je Mourinho na ''sedmu silu'' u Italiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije