Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽAVAO VRIJEME

Mourinho očitao bukvicu sakupljaču lopti: Bilo me strah da ga netko ne udari

Jose Mourinho
Foto: Screenshot
1/2
30.03.2014.
u 10:10

- Otišao sam tamo kako bih zaustavio Azpilicuetu, znam da je on vrlo emotivan i bilo me je strah da ne napravi nešto nepromišljeno

Nogometaši Chelseaja doživjeli su jučer šokantan poraz od Crystal Palacea, a Jose Mourinho u jednom trenutku utakmicu pričao je sa sakupljačem lopti. Dječak je nekoliko puta zadržavao vrijeme pa mu je Portugalac odlučio očitati bukvicu.

- Rekao sam mu da to ne radi jer riskira da netko od igrača izgubi živce i da ga udari, rekao je Mourinho nakon utakmice te dodatno pojasnio:

- Ne volim kada na taj način provociraju igrače. Mislim da nije dobro da se dječake uče takve stvari. Dogodilo se to prošle godine u Swanseaju, Hazard je tada izgubio živce i na kraju je bio kriv za nešto za što uopće nije kriv. Otišao sam tamo kako bih zaustavio Azpilicuetu, znam da je on vrlo emotivan i bilo me je strah da ne napravi nešto nepromišljeno.

>>Moyes navijačima odgovorio pobjedom, Crystal Palace šokirao Chelsea

Komentara 6

VA
vashavisost.
15:54 30.03.2014.

Balavca bezobraznog treba iskljuciti iz nogometa. Murinjo je dobro postupio. Balavac je mogao dobiti šamar od igraca.

PR
propalismoFranjoskroz
20:38 30.03.2014.

haha,dosad su bili krivi bili suci,protivnički igrači,treneri.publika,novinari,žene igrača,pomoćni treneri,stative,grbav teren,loše vrijeme.....e pa sad imamo još jednog krivca za bolesnikove poraze...skupljače lopti.

Avatar poljicanin
poljicanin
15:00 30.03.2014.

Njegov je zadatak "odgojiti" svoje igrače a ne sakupljače lopti.Nije valjda toliko glup da još nije shvatio da domaći sakupljači lopti ,ovisno o rezultatu svoje ekipe,brže ili sporije vraćaju loptu na teren.Njegovoj prepotenciji nikad kraja,mislim da bi se on i naš Milanović odlično slagali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije