Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U FIRENCI

Moto svijet zavijen u crno: Nakon teškog pada poginuo mladi vozač (19)

MotoGP - Italian Grand Prix
CIRO DE LUCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.05.2021.
u 13:10

Mladi motociklist stravično je pao s motocikla te je odmah nakon pada hitno prebačen u bolnicu. Na žalost, unatoč operaciji Dupasquier nije mogao preživjeti. Razlog su teške ozlijede glave pri udarcu

Svijet automotosporta je u šoku. Tijekom kvalifikacija u Moto3 seriji na stazi Mugello poginuo je 19-godišnji motociklist Jason Dupasquier.

Mladi motociklist stravično je pao s motocikla te je odmah nakon pada hitno prebačen u bolnicu. Na žalost, unatoč operaciji Dupasquier nije mogao preživjeti. Razlog su teške ozlijede glave pri udarcu.

Ekipa Prustel, za koju je vozio Dupasquier, odlučila je da njihovi vozači neće nastupati ovog vikenda.

U velikoj nesreći je pao i Japanac Sasaki koji je izgubio kontrolu nad vozilom zato što je izbjegao palog Dupasquiera.

Video nesreće pogledajte OVDJE.

Komentara 1

VI
vidum
13:30 30.05.2021.

Bilo je to krajem sedamdesetih na Grobniku, kad je pred mojim očima poginuo francuski motociklist Rougerie. Nakon pada se podigao i pokušao pobjeći sa staze. Nekoliko vozača, među kojima i svjetski prvak Tony Mang ga je izbjeglo. A onda je na njega naletio prijatelj i vozač iz iste ekipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije