Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBIO RAMPU

Hrvat (35) bez vozačke skrivio nesreću u Njemačkoj, zaustavili željeznički promet zbog njega

AUT, Coronavirus, Grenzkontrollen in Vorarlberg
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
26.05.2021.
u 14:35

Osim što policija sumnja da je nesreću skrivio pod utjecajem droga, 35-godišnji vozač ni ne posjeduje vozačku dozvolu

U utorak oko 1.40 sati 35-godišnji Hrvat skrivio je prometnu nesreću u njemačkom Hainhausenu i zaustavio željeznički promet na dva sata. 35-godišnjak je prošao neozlijeđeno, no sumnja se da je bio pod utjecajem droga. 

Prema pisanjima Fenix Magazina, vozač je probio metalnu željezničku rampu, oštetio razvodnu kutiju i prometni znak, pa se zaustavio na tračnicama. Nije poznato koliki je iznos štete koju je prouročio, no materijalna šteta na njegovom autu iznosi oko 10.000 eura. 

Osim što policija sumnja da je nesreću skrivio pod utjecajem droga, 35-godišnji vozač ni ne posjeduje vozačku dozvolu. Podvrgnut je testu na droge i vađenju krvi, a morao je i ostaviti polog.

 

Cijepljenje će trajati dok se ne cijepi više od tri milijuna građana.

Ključne riječi

Komentara 10

SO
Sir Oliver
00:46 27.05.2021.

Otkad austrijska policija zaustavlja po Njemackoj? Za one koji ne raspoznaju uniforme, ovaj na slici je austrijski policajac!

AA
aabbcc
15:56 26.05.2021.

Skrivio nesreću_Pa ne moze Hrvat biti kriv ako ne zna voziti, da zna imao bi vozačku.

Avatar Matteo1200
Matteo1200
14:53 26.05.2021.

Kakva je ovo uopće vijest, svi znaju da je prometna kultura u hrvata na toliko visokim granama da se ispred svakog drugog pješačkog prijelaza moraju postavljati fizičke prepreke, tzv. ležeči policajci da bi vrli vozači bili prisiljeni usporiti da si ne sj.bu vozilo😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije