Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER

Moratti odbio Mourinhov zahtjev za pojačanjima

Jose Mourinho
Reuters
17.12.2009.
u 15:42

Interov trener Jose Mourinho morat će obranu naslova talijanskog prvaka nastaviti s trenutačnim kadrom, bez ijednog pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku.

To mu je jasno i glasno poručio predsjednik milanskog nogometnog diva Massimo Moratti koji je portugalskom strategu odbio zahtjev za dovođenjem još jednog napadača.

Spominjalo se da Mourinho ima namjeru dovesti Gorana Pandeva iz Lazija ili Lucu Tonija iz Bayerna, ali od toga neće biti ništa.

- U ovom trenutku ne postoji mogućnost dovođenja novog napadača, niti igrača na bilo kojoj drugoj poziciji - rekao je Moratti okupljenim novinarima uoči tradicionalnoga božićnog domjenka u organizaciji Udruge talijanskih prvoligaša.

- Mourinho je rekao da bi nam novi napadač mogao biti koristan, ali prošlih smo mjeseci učinili puno što se tiče transfera i sigurno nismo zainteresirani za nove kupovine - dodao je prvi čovjek Intera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije