Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN BOGDANOVIĆ:

'Morat ću ispucati puno lopti da bih ušao u ritam'

Bojan Bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.10.2014.
u 08:15

- Bio sam iznenađen ali i sretan i ponosan kada mi je trener rekao da ću startati. Prije utakmice uvijek sam uzbuđen i nervozan, no ovaj puta je to bilo više no obično - rekao je Bojan.

Po osam koševa zabili su Bojan Bogdanović i Damjan Rudež u svojim prvim nastupima za svoje NBA klubove. Bile su to prve predsezonske utakmice u kojima su Bogdanovićevi Netsi nadigrali  europskog prvaka Makabi (111:94), dok su  Rudežovi Pacersi nadjačali Timberwolvese (103:90). Obojica su dobila značajnu minutažu: Rudež 20 minuta i 52 sekunde, a Bogdanović 26 minuta.  

Novinari koji prate Brooklyn Netse označili su Bogdanovićev debi solidnim. Bojan je startao zajedno s Williamsom, Johnsonom, Garnettom i Lopezom, a za svojih osam koševa trebao je osam šuteva pri čemu je pogodio dvije trice iz četiri pokušaja.

- Bio sam iznenađen ali i sretan i ponosan kada mi je trener rekao da ću startati. Prije utakmice uvijek sam uzbuđen i nervozan, no ovaj puta je to bilo više no obično - rekao je Bojan.

Pred njim je i razdoblje prilagodbe na drugačije lopte i pola metra udaljeniju tricu od europske.

- Morat ću ispucati puno lopti da bih ušao u ritam, da bih osjetio distancu.

Što se prije prilagodi to bolje jer bi mogao imati dosta otvorenih šuteva.

- Igram s jako puno dobrih igrača uključujući i jednog od najboljih razigravača na svijetu Derona Williamsa - ističe Bojan.

Novinari koji prate Indianu Rudežom su se više bavili kada je dan prije izašao pred navijače i pokazao svoje reperske mogućnosti. U dvoboju s Minnesotom, Damo (to mu je novi nadimak) je šutirao iz igre 4-8 pri čemu je promašio sva tri tricaška pokušaja.

>>Banić i Radošević srušili NBA prvake - San Antonio Spurse!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije