Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNA UTAKMICA

Momčad Torina odlazi u samoizolaciju, jedan član pozitivan na koronu

Napoli - Torino
Foto: Reuters/Pixsell
22.09.2020.
u 12:05

Jedan član osoblja imao je pozitivan test 9. rujna, zbog čega je momčad Marca Giampaola morala otkazati predsezonske prijateljske susrete, a sada se pojavio još jedan pozitivan nalaz

Talijanski nogometni klub Torino objavio je kako cijela momčad odlazi u samoizolaciju nakon što je još jedan član bio pozitivan na koronavirus, izvještava talijanski dnevnik La Stampa.

Novine su objavile kako svi nogometaši i klupsko osoblje od utorka odlaze u karantenu i proći će dodatna ispitivanja.

Jedan član osoblja imao je pozitivan test 9. rujna, zbog čega je momčad Marca Giampaola morala otkazati predsezonske prijateljske susrete, a sada se pojavio još jedan pozitivan nalaz

Protokol zahtijeva da cijela skupina ide u samoizolaciju i da se tijekom sljedećih nekoliko dana napravi više testova kako bi se provjerilo je li se virus proširio dalje.

Torino je u subotu izgubio uvodnu utakmicu nove sezone talijanskog prvenstva od Fiorentine (0-1), a u subotu je trebao igrati protiv Atalante, no utakmica je sada upitna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije