Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIN LEGENDE

'Moj otac odmah je prepoznao Modrića. Jednu rečenicu koju je rekao pamtim i danas...'

30.05.2024.
u 16:20

Uoči finala Lige prvaka Real Madrid – Borussia Dortmund u Londonu (subota, 21 sat) evociramo neke od sekvenci iz bogate karijere kapetana vatrenih Luke Modrića

Komentara 3

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:05 30.05.2024.

Ponavljam se - "Ne znam o kome govorite u članku, s obzirom da je članak "zaključan" za nas nepretplatnike na "Premium" sadržaj, iz naslova se ne vidi, no Luku Modrića je prepoznao i prvi otkrio, njegov nogometni talent i inteligenciju, njegov prvi trener, Viranin, Tomislav Bašić, u njegovom matičnom klubu N.K. Zadru, kojemu je Luka bio i na sprovodu, drito iz Madrida, kad je Tomislav Bašić preminuo, 2014. Nikakav Mamić, nikakav Zajec, i slični i slično tome, kako se godinama govori. Samo istine i činjenica radi."

BP
Besposlen pop
17:17 30.05.2024.

Možda je to i istina, ali se Luka sigurno ne sjeća 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije