Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKLE VIŠE?

Mogla se dogoditi tragedija: Navijači Dinama zamalo vatrometom pogodili i ozlijedili vratara Gorice

Foto: Pixsell
1/10
13.04.2024.
u 21:24

Samo pukom srećom krakovi vatrometa nisu naštetili Ivanu Baniću. Nevjerojatno je da je pobjeda Dinama mogla ostati u sjeni navijačkog incidenta

Nevjerojatna, a zamalo i tragična situacija dogodila se na subotnjem HNL-dvoboju Gorice i Dinama. Točnije, u 76. minuti te utakmice. Tada je naime, s Dinamove navijačke tribine velkogoričkog stadiona krenula bakljada. Nekoliko je baklji završilo na terenu, kao i jedna kutija vatrometa.

IZVJEŠTAJ S UTAKMICE PROČITAJTE OVDJE

Pala je ona malo pored vratara domaćih, Ivana Banića. Golman Gorice bio je na nekih tridesetak metara od svog gola, pošto su njegovi suigrači tada bili u fazi napada. Netko je s tribine na kojoj su bili smješteni inače danas vrlo vatreni navijači Dinama na teren ubacio vatromet.

Kad je to eksplodiralo, krakovi vatrometa umalo su pogodili Banića. Vratar Gorice nekako se skupio, uspio izbjeći te projektile, a samo srećom nije se dogodila tragedija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
21:30 13.04.2024.

To brine HNS i društvo samo kad su navijači Hajduka u pitanju. Kad se radi o <mamićevcima> na putu za titulu, je to samo kolateralna šteta. Zanemarivo. Pozdrav HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije