Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZITO MOTIVIRAN

Modrićev nasljednik u vatrenima: Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što!

Hrvatska i Malta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Foto: Domenic Aquilina via www.imago-images.de
1/3
31.05.2022.
u 22:31

- Jako sam zadovoljan sezonom, znao sam da će biti dobro, a ispalo je još bolje nego što sam očekivao. Uživam u klubu i gradu, mislim da se to vidi i jako sam sretan tamo.

Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što, mogu igrati bilo koju poziciju, kazao je hrvatski veznjak Lovro Majer uoči početka natjecanja u Ligi nacija.

Svjetski doprvaci otvaraju Ligu nacija u petak u Osijeku protiv Austrije. Potom tri dana kasnije slijedi splitski ogled protiv Francuske, 10. lipnja gostovanje u Danskoj, te 13. lipnja novi ogled protiv Tricolora, ovoga puta u Parizu.

- Mogu igrati bilo koju poziciju, za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što. Na desnom krilu više ulazim u sredinu. Najbolje dolazim do izražaja kada uživam u svakoj utakmici i kada pokušavam iskoristiti svaku situaciju - rekao je veznjak Rennesa.

Majer smatra kako će ogledi u Ligi nacija biti dobra prilika za mlađe igrače.

30.05.2022., Zagreb, - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Maksimir pred utakmicu sa Austrijom u Osijeku. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

- Dobro je da mlađi igrači i igrači koji manje igraju osjete nastupe za reprezentaciju. Mislim da će sve to ispasti dobro - istaknuo je.

Iza Majera je odlična prva sezona u francuskom Rennesu. Njegova momčad je završila kao četvrta, a Majer u L'Equipeovoj momčadi sezone.

- Jako sam zadovoljan sezonom, znao sam da će biti dobro, a ispalo je još bolje nego što sam očekivao. Uživam u klubu i gradu, mislim da se to vidi i jako sam sretan tamo - poručio je mladi veznjak.

>>> Luka Modrić iz Pariza ekskluzivno za Večernji list

Komentara 1

KL
Klavocin
05:15 01.06.2022.

Ma ne valja taj majer, u momčadi je fr prva stvar, a bolji je vlašić odigrao 45 min u sezoni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije