Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE JUNAKA

Modrić: To sigurno više neću raditi! Rakitić: Žena mi je rekla da ću odlučiti

Luka Modrić Danijel Subašić Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.07.2018.
u 23:25

- Nisam želio govoriti fatalističke najave, ovo je veliki ispit koji nismo položiti. No, prošlo je na najbolji mogući način - rekao je Modrić

Hrvatska slavi! Pobjedom 4:3 (1:1) nakon jedanaesteraca izbacili smo Dansku i izborili četvrtfinale gdje nas u subotu u Sočiju čekaju Rusi.

- Ništa, što reći. Ne mogu doći k sebi. Jedanaesterci su lutrija, a večeras je ta lutrija bila na našoj strani. Drago mi je da sam pridonio uspjehu reprezentacije, razveselio narod - rekao je junak pobjede Danijel Subašić.

Riječ je dobio i Luka Modrić.

- Jako teška utakmica, bila je velika sparina, teško je bilo trčati. Morali smo to riješiti prije, no mi očito ne možemo bez drame. Hvala Bogu ovog puta se vratilo - rekao je Modrić koji je promašio s bijele točke u 117. minuti.

Luka Modrić Danijel Subašić Hrvatska Danska
1/19

- Teško je bilo, bio sam siguran da ću zabiti. Cijelo jutro sam gledao kako njihov vratar brani. I onda onako puknem. Više sigurno to neću radili. Poslije smo zabili mi koji jesmo. Ovo je veliki uspjeh, no nadam se da nećemo stati na tome.

- Nisam želio govoriti fatalističke najave, ovo je veliki ispit koji nismo položiti. No, prošlo je na najbolji mogući način.

Slijedi Rusija.

- Čeka nas vrlo težak protivnik, koji je protiv favorizirane Španjolske pokazao kako se bore. Čeka nas teška utakmica - zaključio je Modrić.

Ključni jedanaesterac zabio je Rakitić.

- Dragi Bog je bio uz nas. Subašić je fantastično obranio tri jedanaesterca. Ova generacija je to zaslužila. U drugom poluvremenu nije bilo zraka. Još jedna luda noć za sve nas - rekao je Rakitić pa dodao:

- Uoči ključnog jedanaesterca sam razmišljao samo o ženi i kćerkama. Žena mi je rekla da su odlučiti utakmici. Preuzeo sam odgovornost, pitao sam dečke kako žele pucati i na kraju je bila odgovornost na meni. Čuo sam se sa ženom i kćerima. Nisam imao riječi, samo sam ih htio čuti. Ovo je za sve Hrvate, na stadionu, u Hrvatskoj. Vidimo te poruke.

Luka Modrić Danijel Subašić Hrvatska Danska
1/19

Rusija?

- Želimo ići dalje, iskoristiti ovu priliku. Oni će imati svoj stadion, svoju publiku. Mi se idemo oporaviti, malo proslaviti pa se okrećemo Rusiji.

Komentara 96

KE
kemtonator
23:43 01.07.2018.

ljudi aj danas nemojte odgovarati na provokacije i komentare provokatara, niti davati im minuse. neka pate u tišini.

HR
Hrvatska
23:28 01.07.2018.

Lukaa volimo te!💙💙💙❤️

KR
Krotila
23:54 01.07.2018.

i hrvatski Mostar slavi pobjedU Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije