Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavite, zaslužili ste

Modrić, Perišić i Vrsaljko slavili u noćnom klubu, evo tko im se pridružio

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.11.2017.
u 10:27

Grčki mediji pišu kako su im se pokušali približiti i fotografirati se s njima, ali da se osiguranje pobrinulo za to da im nitko ne smeta

Hrvatski nogometaši jučer su odigrali 0:0 u Pireju protiv Grčke i tako sačuvali prednost iz prve utakmice te se plasirali na Svjetsko prvenstvo. 

Slavlje ovog velikog uspjeha započelo je već na stadionu Karaiskakis, feštalo se uz Ružu Hrvatsku Prljavog kazališta, Moju domovinu i Dinu Dvornika. Pjevalo se i "zovi samo zovi". A nakon toga, neki igrači otišli su i na koncert.

Grčka Gazzetta piše kako su Modrić, Perišić i Vrsaljko otišli u noćni klub poslušati Nikosa Vertisa, a pridružili su im se i bivši suigrači Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić i Mladen Petrić.

Luka Modrić
1/21

Grčki mediji pišu kako su im se pokušali približiti i fotografirati se s njima, ali da se osiguranje pobrinulo za to da im nitko ne smeta. Tako i treba biti, neka dečki uživaju, zaslužili su!

Komentara 9

DU
Deleted user
11:42 13.11.2017.

Uz zvuke sirtakija

Avatar southman
southman
10:48 13.11.2017.

Kad već nisu zabili grcima u Ateni jesu li bar kojoj grkinji !?

KE
kentie
15:41 13.11.2017.

zlobnici i zlobnjaci...da su zabili i "spičili" nekoj grkljanki (a što nisu) mam bi izbio skandal i krnjeval za napastvovanje i seksualno uznemiravanje...i mam bi izbil novi trojanski rat u inat...hrabra grkljanska flota bi zaplovila put Odiseja i Istočnog Jadrana, hahahhaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije