Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuje sastanak

Šuker: Ostale su formalnosti, ali Dalić će nas voditi na SP-u

Grčka - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
12.11.2017.
u 23:35

Očekujem da Zlatko Dalić dođe do mene jedan dan u ured, mislim da će to biti u utorak i tada ćemo sve dogovoriti

Zlatko Dalić prihvatio se teškog posla kad je preuzeo hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon kiksa protiv Finske, nije postavljao nikakve uvjete, nije tražio ni ugovor, samo je želio pomoći. I napravio je to na sjajan način, slavio u Ukrajini, a zatim i izbacio Grčku u dodatnim kvalifikacijama.

Na pitanje hoće li voditi Hrvatsku u Rusiji, odgovorio je:

- Sve će biti u redu. Ja sam spreman, kazao je Dalić.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u Grčkoj je javio da je to gotova stvar.

Grčka - Hrvatska
1/15

- S Dalićem smo već razgovarali! Mogu potvrditi da će Dalić voditi reprezentaciju u Rusiji. Ostale su samo neke formalnosti koje ćemo dogovoriti sljedeći tjedan, najvjerojatnije u utorak, ali da, on ostaje izbornik. Naravno da ne možemo sada, u Pireju, u svlačionici... Očekujem da Zlatko Dalić dođe do mene jedan dan u ured, mislim da će to biti u utorak i tada ćemo sve dogovoriti, potvrdio je predsjednik HNS-a.

Komentara 47

UR
urbaniU
00:39 13.11.2017.

Raduju li se Pavasović, Ostojić, Lalić, Jovanović i ostala bratija?

ED
europski dinamo
23:46 12.11.2017.

Čestitke Šukeru,igračima,bivšem i sadašnjem izborniku i cijelom hns-u na odlasku na SP .

DU
Deleted user
23:41 12.11.2017.

Čestitke komšijama ... mi nemamo tako moćnu reprezentaciju ali U 21 nam je prava ! U 21 i od nje naš narod s pravom puno očekuje. U21 mlađarija naša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije