Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
67. IZBOR SN-a

Modrić prvi put najbolji sportaš Hrvatske, Sandra već sedmi

Izbor sportaša godine
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
26.12.2018.
u 13:03

Fair-play trofej dobio je svjetski prvak u BMX biciklizmu Marin Ranteš koji je u utrci Svjetskog kupa najvećem konkurentu Loganu Martinu dao kotač sa svog bicikla nakon što je Australcu pukla guma.

U 67. tradicionalnom izboru izabrani su najbolji hrvatski sportaši u 2018. godini. U ovogodišnjem izboru sudjelovala su 332 novinara, a najboljim sportašem izabran je Luka Modrić. Nakon Šukera, Mandžukića i Rakitića tek je četvrti nogometaš koji je osvojio ovo priznanje.

- Svaka nagrada ima svoju draž, za mene je najemotivnije naše srebro. Obitelj mi je najvažnija jer su uvijek uz mene i u onim najtežim trenucima i njima se najviše zahvaljujem. U 2019. ćemo nastaviti onako kako smo stali u 2018. Sad se treba maksimalno fokusirati i ostvariti u najmanju ruke slične rezultate - rekao je Luka.

Naslov najbolje sportašice obranila je Sandra Perković. Bila joj je to već sedma uzastopna pobjeda.

- Sljedeće godine me čeka SP i glavni cilj će biti uzeti taj naslov i vratiti onaj iz Dijamantne lige - rekla je Sandra.

Izbor sportaša godine
1/14

Za momčad godine izabrana je hrvatska nogometna reprezentacija.

- Naravno da je ovo veliki uspjeh i najbolja godina hrvatskog nogometa. Sve zasluge idu našim nogometašima koji su pokazali sve što krasi vrhunskog sportaša. Emocije neće nikada proći, ostaje jedna sjajna uspomena na sve to - izjavio je izbornik vatrenih Zlatko Dalić.

Nagradu za najbolju ekipu godine dobila je samostrel reprezentacija.

Posebna priznanja primili su Davis Cup reprezentativci, braća Sinković i braća Fantela.

Fair-play trofej dobio je svjetski prvak u BMX biciklizmu Marin Ranteš koji je u utrci Svjetskog kupa najvećem konkurentu Loganu Martinu dao kotač sa svog bicikla nakon što je Australcu pukla guma.

>> Pogledajte i koncert navijača Union Berlina na stadionu

Komentara 5

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
13:33 26.12.2018.

Čestitke

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:15 27.12.2018.

Luka Modrić !!!!!!!!!! Najbolji Playmaker Svih Vremena !!!!!!! Piše Španjolska Marça !!!!!!!!!!!!!!! Tako je Legendo iz Male Borbene i Pobjedničke Hrvatske!!!!!! Tako je Srce i Dušu za Hrvatsku!!!!!!! Bravo Vatreni!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!!!! ! Koji Uspjeh !!!! Do Vijeka !!! Nevjerojatno

Avatar doog_kool
doog_kool
13:13 26.12.2018.

Ja bi Sandru rado opalio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije