Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
67. IZBOR SN-a
Povratak na članak

Modrić prvi put najbolji sportaš Hrvatske, Sandra već sedmi

Fair-play trofej dobio je svjetski prvak u BMX biciklizmu Marin Ranteš koji je u utrci Svjetskog kupa najvećem konkurentu Loganu Martinu dao kotač sa svog bicikla nakon što je Australcu pukla guma.

Komentari 5

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
13:33 26.12.2018.

Čestitke

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:15 27.12.2018.

Luka Modrić !!!!!!!!!! Najbolji Playmaker Svih Vremena !!!!!!! Piše Španjolska Marça !!!!!!!!!!!!!!! Tako je Legendo iz Male Borbene i Pobjedničke Hrvatske!!!!!! Tako je Srce i Dušu za Hrvatsku!!!!!!! Bravo Vatreni!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!!!! ! Koji Uspjeh !!!! Do Vijeka !!! Nevjerojatno

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
13:13 26.12.2018.

Ja bi Sandru rado opalio

VL
DU
Deleted user
14:17 26.12.2018.

hrgović (onaj koji jedva pobijedi djedice) je čitavo vrijeme žvakao žvaku... a što ćeš, geni kameni i bonton kao bujanec i balet...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.